» Служба у справах дітей » Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Автор: admin2 от 26-03-2015, 12:45
 (голосів: 0)

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини25 березня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації, яке провів перший заступник голови РДА Степан Рудницький. Комісія розглянула дві справи щодо позбавлення батьківських прав. За пропозицією С. Рудницького у першому випадку, де йшлося про доцільність позбавлення громадянина іноземної держави батьківських прав стосовно його сина, жителя Дрогобицького району, вирішено повторно розглянути справу у присутності неповнолітнього та провести додаткове вивчення деталей справи. 

Щодо другого питання про доцільність позбавлення батьківських прав жителя Дрогобицького району стосовно його доньки, комісія визнала за недоцільне позбавляти батька батьківських прав. Натомість, батькові рекомендовано активніше цікавитися життям дитини, допомагати їй, а також, дати дозвіл на тимчасовий виїзд дочки за кордон до матері, яка проживає у Польщі.  

Комісія також затвердила індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua