» Інформація » На Дрогобиччині завершилися два етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів

На Дрогобиччині завершилися два етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів

Автор: admin1 от 7-09-2016, 12:04
 (голосів: 0)

На Дрогобиччині завершилися два етапи чемпіонату України з гірських автоперегонівДнями у селі Модричі та смт. Східниця завершилися V та VI етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів. Екіпажі демонстрували майстерність керування спортивним автомобілем та вміння контролювати себе в екстремальних ситуаціях. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.
У змаганнях за першість України взяли участь 16 екіпажів кращих українських спортсменів-автомобілістів з Волинської, Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Дніпровської, Київської областей та м. Києва.
Кращим серед представників Львівщини виявилися Сергій Верланов, який виборов 1 місце, та Олег Слезінський (3 місце), які виступали у різних класах перегонів.
Загалом у змаганнях з гірських автоперегонів було розіграно 7 комплектів нагород.
На Дрогобиччині завершилися два етапи чемпіонату України з гірських автоперегонівЗакриття змагань та нагородження переможців і призерів етапу Чемпіонату України з гірських автоперегонів провели на Східницькому перевалі.
Траса Борислав – Східниця, на якій проводили змагання, влаштована довжиною 2 800 метрів із сімома лівими та восьми правими поворотами, перепад висот яких сягає 198 метрів, максимальний ухил – 7,1%. Максимальна швидкість, яку розвивали гонщики – 165 кілометрів за годину.
Варто зазначити, що змагання проводилися Автомобільною федерацією України та Галицьким автомобільним клубом під егідою Міністерства молоді та спорту України за активного сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та підтримці голови Дрогобицької райдержадміністрацій Володимира Шутка, міського голови Дрогобича Тараса Кучми та селищного голови Східниці Івана Піляка.

 

На Дрогобиччині завершилися два етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів
На Дрогобиччині завершилися два етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів
 

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua