» Інформація » На початку жовтня в гірській частині району проходитиме авто-ралі

На початку жовтня в гірській частині району проходитиме авто-ралі

Автор: admin2 от 28-09-2016, 12:30
 (голосів: 0)

На початку жовтня в гірській частині району проходитиме авто-раліСьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад провів робочу нараду з питань проведення на території району автогонок в рамках V етапу Чемпіонату України з ралі “XІV Ралі Галіція” та ІІІ етапу національної серії “Кубок Карпат”.

У нараді взяли участь директор змагань Сергій Єженков, голова Міжнародної асоціації автомобілістів Прикарпаття Василь Дзиндзюра, представники поліції, сільські голови населених пунктів гірської зони, на чиїй території відбудуться змагання.

На нараді йшлося про заходи безпеки під час проведення змагань. Зокрема, організатори авто-ралі перепрошують за можливі тимчасові незручності, пов'язані з перекриттям траси, та просять місцевих голів звернутися до населення з рекомендацією на час змагань не виходити самим та не випускати на трасу дітей, обмежити випас худоби біля автодоріг, де проходитимуть перегони. Спільно з райдержадміністрацією готується звернення до перевізників з проханням змістити графіки руху громадського транспорту на трасі змагань 9 жовтня з 13.00 год. до 18.30 год.На початку жовтня в гірській частині району проходитиме авто-ралі

Сергій Єженков висловив вдячність обласній та місцевій владі за підтримку розвитку українського автомобільного спорту та зазначив, що такі змагання є взаємовигідними, адже за сприяння організаторів гонки проводиться ремонт місцевих доріг, на яких проходять змагання. Окрім того, - це є престижне автошоу, яке сприяє промоції нашого краю в Україні та за її межами.

 

На початку жовтня в гірській частині району проходитиме авто-ралі

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua