» Інформація » На сесії райради йшлося про соціальний захист осіб з інвалідністю

На сесії райради йшлося про соціальний захист осіб з інвалідністю

Автор: admin1 от 26-12-2016, 15:14
 (голосів: 0)

На сесії райради йшлося про соціальний захист осіб з інвалідністюПро  хід  виконання  Комплексної Програми правового захисту, соціальної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю на 2015-2018 роки на сесії Дрогобицької районної ради сьогодні, 26 грудня, доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Чапля. Вона зазначила, що на обліку в управлінні знаходиться  4 248 інвалідів, в т.ч. 321 дитина інвалід, 110 інвалідів війни, в т.ч. сім інвалідів АТО. Виплачена державна соціальна допомога 1 042  інвалідам з дитинства та дітям інвалідам з виплатою надбавки на догляд на суму 16 млн. 790 тис. грн. В обласному центрі соціальної реабілітації «Сонечко» пройшли реабілітацію 22 дітей-інвалідів.

На сесії райради йшлося про соціальний захист осіб з інвалідністюЗ районного бюджету інваліди  району у 2016 році отримали допомогу на суму 189,5 тис. грн., (подання депутатів районної ради, розпорядженням голови районної ради, розпорядженням голови РДА), сім’ям, в яких проживають два інваліди виплачена адресна грошова допомога на покриття витрат з оплати житлово- комунальних послуг на суму 575 тис. грн., сім інвалідів війни, учасників АТО, отримали одноразову грошову допомогу  по 1000 грн. кожний.

Депутати прийняли рішення, яким відзначили, що у 2016 році в  районі забезпечено виконання основних заходів Комплексної Програми правового  захисту, соціальної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю на 2015-2018 роки.

Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації спільно з Дрогобицьким районним територіальним центром соціального обслуговування та сільськими, селищними радами, вивчити питання та подати  пропозиції  щодо  необхідності   виділення з районного бюджету коштів для  забезпечення  одиноких малозабезпечених людей з інвалідністю та сімей, в яких проживає дві та більше особи з інвалідністю, приладами обліку на пільгових умовах.

На сесії райради йшлося про соціальний захист осіб з інвалідністю

На сесії райради йшлося про соціальний захист осіб з інвалідністю

На сесії райради йшлося про соціальний захист осіб з інвалідністю

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua