» Інформація » Питання реформування медичної галузі є одним із головних завдань, що потребує негайного вирішення

Питання реформування медичної галузі є одним із головних завдань, що потребує негайного вирішення

Автор: admin1 от 28-12-2016, 17:00
 (голосів: 0)

Питання реформування медичної галузі є одним із головних завдань, що потребує негайного вирішенняНа підсумковій прес-конференції голови Дрогобицької райдержадміністрації журналісти цікавились питаннями реформування районної медицини, тому Володимир Шутко, відповідаючи на їх запитання зауважив, що нещодавно Дрогобицьке районне територіальне медичне об’єднання очолив новий керівник з прогресивним баченням щодо розвитку медичної галузі в районі. Нововведення мають відповідати соціальним та економічним змінам, які сталися протягом останнього часу. Необхідно налагодити та розширити первинну медико-санітарну та спеціалізовану допомогу. Важливим голова РДА вбачає у співпраці з відділом охорони здоров’я Дрогобицького міськвиконкому, адже спірні питання, що виникають між медициною міста і району не йдуть на користь простим мешканцям.

А щодо здобутків у цьому році слід відзначити відкриття відремонтованого, з сучасним обладнанням фельдшерсько-акушерського пункту в селі Ролів, де освоєно майже 370 тисяч гривень, проведення, завдяки мікропроекту, ремонту ФАПу в селі Опака на суму понад 160 тис. грн.

Не стоять медики району осторонь підтримки громадян пільгових категорій, в тому числі учасників АТО, так цього року їх забезпечено безкоштовними медикаментами на суму майже 2 млн. 250 тис. грн.

Питання реформування медичної галузі є одним із головних завдань, що потребує негайного вирішення
 

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua