» Інформація » За "Кубок Прикарпаття" у Дрогобичі змагались понад 70 акробатів

За "Кубок Прикарпаття" у Дрогобичі змагались понад 70 акробатів

Автор: admin1 от 18-01-2017, 14:02
 (голосів: 0)

За "Кубок Прикарпаття" у Дрогобичі змагались понад 70 акробатівДнями у Дрогобичі завершилися змагання зі стрибків на акробатичній доріжці "Кубок Прикарпаття – 2017". У змаганнях взяли участь понад 70 спортсменів, серед яких акробати не лише зі Львівщини (Дрогобича та Львова), а й Житомира, Кам’янець-Подільського, Кривого Рогу та Миколаєва. 
Про це повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.
Зазначимо, що змагання присвятили 70-річчю від дня заснування Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені І. Боберського.
"Спортсмени продемонстрували низку складних елементів і цікавих вправ, які дають можливість боротися за призові місця в найпрестижніших змаганнях, - розповіла заступник начальника управління Оксана Вацеба. - Акробати виконували дві вправи по 8 елементів і мали нагоду визначити спортивно-технічний стан перед чемпіонатом України, що відбудеться в лютому в Харківській області".
Слід зазначити, що найкраще виступили Анна-Марія Вагіла, Євгенія Жгута, Олег Мазурик, Віталій Войтів, Сергій Кравецький (Дрогобич), Ліліана Кіцера, Анастасія Красильнікова (Львів), Дмитро Белих, Богдан Гавриков, Дарина Алексєєва, Аліна Дрига (Миколаїв), Дарина Козарська, Стас Ткаченко (Кривий Ріг), Валерія Сичевська , В’ячеслав Луняка (Житомир).

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua