» Інформація » Львівщина може отримати гроші з держбюджету на модернізацію шахт

Львівщина може отримати гроші з держбюджету на модернізацію шахт

Автор: admin1 от 26-01-2017, 15:01
 (голосів: 1)

Львівщина може отримати гроші з держбюджету на модернізацію шахтДля отримання фінансового ресурсу на заплановане, профільне управління Львівської обласної державної адміністрації та керівництво ДП "Львіввугілля" розроблять план модернізації шахт. Таке осучаснення дозволить збільшити вуглевидобуток.
Про реформування вугільної галузі говорили під час зустрічі працівників ДП "Львіввугілля", регіонального об’єднання незалежної профспілки гірників України м.Червонограда та Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України з головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою.
Очільник області запевнив, - пріоритетне питання Львівщини на 2017-тий рік – реорганізація вугільної промисловості: відкриття нових лав та покращення якості продукції. Важливим залишається й питання безпеки гірників.
Окрім того, на нараді обговорювати проект реформи вугільної галузі, яку запропонували у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості. Йдеться про створення єдиної вугільної компанії України.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua