» Інформація » Голова райдержадміністрації рекомендував сільським головам активніше долучатися до мікропроектів та працювати з інвесторами

Голова райдержадміністрації рекомендував сільським головам активніше долучатися до мікропроектів та працювати з інвесторами

Автор: admin2 от 23-02-2017, 17:54
 (голосів: 0)

Голова райдержадміністрації рекомендував сільським головам активніше долучатися до мікропроектів та працювати з інвесторамиПро підсумки виконання Програми соціально-економічного і культурного розвитку району в минулому році, а також про проект відповідної Програми на цей рік Колегію райдержадміністрації інформувала керівник відділу економіки, інвестицій та торгівлі Ярослава Ковтик.

Вона наголосила на здійсненні заходів із забезпечення соціальних стандартів, реалізації заходів з енергозбереження та пошуку позабюджетних джерел економічного зростання району. Крім того, актуальною проблемою району є незадовільний стан автомобільних доріг, вирішення якої надасть додаткові економічні стимули та поліпшить якість життя населення району. Виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобицького району на 2017 рік повинно забезпечити активізацію економічної діяльності, сприяти підвищенню рівня життя населення завдяки розв’язанню існуючих проблем, використанню внутрішніх та зовнішніх можливостей району З метою забезпечення оптимального балансу інтересів району, найманих працівників та підприємців цілі і заходи, визначені Програмою, реалізовуватимуться шляхом тісної співпраці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та роботодавців.

Голова райдержадміністрації Володимир Шутко при розгляді цього питання закликав сільських, селищних голів до участі у всіх можливих місцевих та державних програмах. Адже це дозволяє вирішувати актуальні проблеми територій завдяки залученню коштів та співфінансуванню з різних джерел.

Очільник району також позитивно оцінив інвестиційні проекти, реалізація яких нещодавно започаткована на території Лішнянської та Волощанської сільських рад. Володимир Шутко рекомендував місцевим головам брати приклад зі своїх колег з Лішні та Волощі і працювати з потенційними інвесторами, що дасть додаткові надходження до бюджету, створення робочих місць, а отже - розвиток села.

Колегія схвалила проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобицького району на 2017 рік та подати на розгляд Дрогобицької районної ради.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua