» Інформація » Колегія райдержадміністрації проаналізувала підсумки діяльності району у І півріччі

Колегія райдержадміністрації проаналізувала підсумки діяльності району у І півріччі

Автор: admin2 от 26-07-2016, 14:55
 (голосів: 0)

Колегія райдержадміністрації проаналізувала підсумки діяльності району у І півріччіЧергове засідання Колегії провів голова райдержадміністрації Володимир Шутко. У переліку питань порядку денному засідання першочергово розглядалося виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобицького району за І півріччя 2016 року.

Начальник відділу економіки, інвестицій торгівлі та промисловості Ярослава Ковтик поруч з позитивними зрушеннями назвала і завдання, які не вдалося вирішити у звітному періоді.

Так, у І півріччі 2016 року практично не реалізувались заходи з енергозбереження у бюджетній сфері, на ІІ півріччя цього року заплановано виконання робіт з модернізації газових мереж, лише один захід реалізовано з модернізації телефонного зв’язку. Пізніше, ніж торік були затверджені цільові програми , що фінансуються з районного бюджету у галузі АПР , які у звітному періоді цього року не реалізувались. Дуже повільно виконуються програмні завдання щодо щодо залучення пайової участі СПД у розвиток інфраструктури населених пунктів на виконання ст. 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», не забезпечено виділення коштів з районного бюджету на оздоровлення дітей.

Позитивна тенденція спостерігається у І півріччі 2016 року щодо виконання програмних завдань у галузі промислового виробництва – 138.6 % до відповідного періоду минулого року та 59.2 % до програмного завдання. В галузі АПР під урожай 2016 року сільськогосподарські підприємства району посіяли: зернових та зернобобових на площі 2967 га (110% до прогнозу), картоплі – на площі 15,5 га (150 % до прогнозу), овочів – 11га (110% до прогнозу), технічних ( олійних) культур – на площі 6103 га (109 % до прогнозу). Утримується позитивна динаміка щодо виробництва сільськогосподарськими підприємствами м’яса (168.2 %), молока (105.7 %) до відповідного періоду минулого року .

Забезпечено виконання заходів Програми з надання всіх видів соціальних допомог, компенсаційних виплат, пільг та субсидій. Всі призначені державні соціальні допомоги малозабезпеченим сім’ям виплачено повністю, без допущення заборгованості. Відсутня заборгованість з виплати заробітної плати, забезпечено виконання завдань програми щодо зайнятості населення , створення нових робочих місць.

За підсумками розгляду Колегія схвалили проект доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, керівникам територіальних органів центральних органів виконавчої влади, сільським, селищним головам детально проаналізувати причини і негативні тенденції соціально-економічного розвитку району за І півріччя 2016 року та вжити заходів щодо виправлення ситуації. Особлива увага в дорученні приділяється здійсненню постійного контролю за виконанням робіт та освоєнням виділених коштів у повному обсязі на ремонт доріг загального значення та комунальних доріг, а також за виконанням робіт та освоєння коштів, спрямованих на будівництво (реконструкцію) та капітальний ремонт об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення, мікропроектів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua