» Інформація » Розслідування злочину щодо пошкодження пам'ятника Іванові Франку знаходиться на особистому контролі керівництва району

Розслідування злочину щодо пошкодження пам'ятника Іванові Франку знаходиться на особистому контролі керівництва району

Автор: admin2 от 10-03-2017, 12:44
 (голосів: 0)

Розслідування злочину щодо пошкодження пам'ятника Іванові Франку знаходиться на особистому контролі керівництва районуСьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад провів робочу нараду, де розглядалася ситуація щодо пошкодженого вандалами пам'ятника Іванові Франку в Лішні.

У нараді взяв участь голова районної ради Михайло Сікора, який висловив різкі зауваження сільському голові Роману Настьошину та директору школи Володимиру Федишину щодо благоустрою території навколо пам'ятника.

За результатами наради було дано доручення начальнику поліції Миронові Карапаті взяти під особливий контроль розслідування цього резонансного злочину. Прийнято також рішення про створення відповідної комісії з перевірки СПД, які займають прийманням металобрухту.

Головному архітектору Юрію Довганичу спільно з місцевою владою та відповідними службами - вивчити питання законності функціонування об'єктів торгівлі, які розташовані неподалік пам'ятника. Також відділ архітектури разом із відділом культури і туризму (начальник Надія Козар) займуться питанням відновлення пошкоджених деталей пам'ятника.

Сільському голові Роману Настьошину доручено забезпечити взяття пам'ятника на баланс сільської ради та забезпечити прибирання території. Вирішено звернутися до Дрогобицького лісового господарства з проханням забрати з території та пересадити в інше місце колись насаджені туї та розчистити насадження біля пам'ятника.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua