» Інформація » Масштабна інформаційна кампанія пришвидшить реформування пенсійної системи, - учасники круглого столу в ЛОДА

Масштабна інформаційна кампанія пришвидшить реформування пенсійної системи, - учасники круглого столу в ЛОДА

Автор: admin2 от 10-03-2017, 15:18
 (голосів: 0)

Масштабна інформаційна кампанія пришвидшить реформування пенсійної системи, - учасники круглого столу в ЛОДАГідна старість – це те, на що заслуговує кожен пенсіонер, зазначили учасники обговорення й зосередили увагу на тому, як її забезпечити. Серед присутніх за "круглим столом", які взялись обговорювати труднощі у впровадженні реформи, перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Олександр Сафін, радник міністра соціальної політики України Оксана Яковець, кандидати економічних наук Петро Шевчук та Ірина Гринчишин, а також  представники Львівської ОДА.

У програмі круглого столу спеціалісти дискутували у 5-ти напрямках – від історії української пенсійної системи і до досвіду функціонування недержавного пенсійного забезпечення на прикладі успішних компаній, як в Україні так і за кордоном.

Аби пришвидшити процес реформування – потрібно залучити громадськість –підсумували роботу круглого столу фахівці. А також запропонували провести масштабну інформаційну кампанію, зокрема, аби роз’яснити, що таке накопичувальна пенсійна система і за яких умов вона працюватиме ефективно.

За словами Олександра Сафіна, на Львівщині сьогодні є понад 700 тисяч пенсіонерів різних категорій. А видатки на виплати пенсій у 2016 році в області склали майже 14 мільярдів гривень.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua