» Інформація » Дрогобицьке підприємство постачає на ринки України 28 сортів троянд

Дрогобицьке підприємство постачає на ринки України 28 сортів троянд

Автор: admin2 от 28-03-2017, 20:57
 (голосів: 0)

Дрогобицьке підприємство постачає на ринки України 28 сортів трояндКомпанія "Тандем", що у Дрогобичі, постачає на ринки України 28 різних  сортів троянд. Загальна площа території, на якій вирощують квіти, - 8 га. На сьогодні це одне із провідних виробників та імпортерів найбільш  різноманітної квіткової продукції в Україні, що планує зокрема, розширювати  діяльність.

Із роботою та технологією вирощування квітів «Тандему» ознайомився перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

"Такі підприємства важливі тим, що тут є вітчизняний інвестор. "Тандем" створили за прикладом сімейного бізнесу. На підприємстві застосовують сучасні європейські технології. З часу створення воно демонструє, як  успішно можна розвивати бізнес", - зазначив перший заступник голови Львівської ОДА.

Як розповів в.о. директора підприємства Володимир Танчук, підприємство  працює із 2000 року. Якісне вирощування квітів забезпечує високотехнологіче виробництво за європейськими нормами і стандартами, а саме: вирощування на мінерально-ватному субстраті,  крапельне зрошення та живлення рослин, системи фотосинтетичного освітлення та система дозування вуглекислого газу. Однак власники "Тандему" планують покращувати його роботу та розширювати діяльність.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua