» Інформація » Сесія районної ради розглянула зміни до бюджету та в освітній галузі

Сесія районної ради розглянула зміни до бюджету та в освітній галузі

Автор: admin1 от 5-05-2017, 13:20
 (голосів: 2)

Сесія районної ради розглянула зміни до бюджету та в освітній галузіСьогодні, 5 травня голова райдержадміністрації Володимир Шутко взяв участь у пленарному засіданні XIV позачергової сесії районної ради, яке провів голова районної ради Михайло Сікора. На ньому розглядалося питання про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік, про це доповів начальник фінансового управління райдержадміністрації Віталій Перхун.

Відповідно до подання райдержадміністрації сесія прийняла рішення збільшити обсяг доходів загального фонду районного бюджету у сумі 170 тис. грн. та за Сесія районної ради розглянула зміни до бюджету та в освітній галузірахунок перевиконання дохідної частини, яке утворилося по загальному фонду районного бюджету станом на 01.05.2017 року і залишку медичної субвенції з державного бюджету, збільшити обсяг видатків районного бюджету у сумі 301 тис. 400 грн. Також були внесені зміни до місцевих (регіональних) програм, зокрема «Програми знищення борщівника Сосновського по берегах рік, вздовж автомобільних доріг та землях сільськогосподарського призначення в Дрогобицькому районі».

Депутати райради проголосували за утворення опорного закладу на базі Меденицької ЗСШ І-ІІІ ст. з філіями Опарівський НВК І-ІІ ст., Довжанський НВК І ст., Ріпчицька СЗШ І ст. та опорного закладу на базі Підбузького НВК І-ІІІ ст. з філіями Сторонянська СЗШ І-ІІ ст. Підмонастирецька СЗШ І ст. і Залокотський НВК І-ІІ ст.

На цьому XIV позачергова сесія районної ради завершила свою роботу.

Сесія районної ради розглянула зміни до бюджету та в освітній галузі

Сесія районної ради розглянула зміни до бюджету та в освітній галузі

Сесія районної ради розглянула зміни до бюджету та в освітній галузі
 

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua