» Інформація » Земельні аукціони: більше трьох мільйонів гривень щорічно отримуватимуть місцеві ради Львівщини за оренду земель

Земельні аукціони: більше трьох мільйонів гривень щорічно отримуватимуть місцеві ради Львівщини за оренду земель

Автор: admin2 от 14-07-2017, 10:53
 (голосів: 0)

Земельні аукціони: більше трьох мільйонів гривень щорічно отримуватимуть місцеві ради Львівщини за оренду земельЦьогоріч за результатами земельних аукціонів, організованих Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області, продано право оренди 46 земельних ділянок державної власності (за межами населених пунктів) загальною площею 924 га, терміном на 7-10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Розмір річної плати за користування земельними ділянками, визначений за результатами торгів, становить 3,14 мільйона гривень, який орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджетів місцевих рад Львівщини.

«При організації аукціонів ми намагаємось залучити якнайбільше потенційних покупців, що забезпечує кращу ціну оренди. В результаті зростають і можливості місцевих рад з розвитку територій громад,  забезпечується прозорість у використанні земельних ресурсів на місцях»,- відзначає Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Загалом, цьогоріч, організовано та проведено земаукціони у 14-ти  районах Львівщини. Найдорожче продано право оренди двох ділянок на території Новокалинівської міської ради Самбірського району.

Детальніше ознайомитися з запропонованими лотами, переліком земельних ділянок можна на офіційному сайті Держгеокадастру України

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua