» Інформація » Дрогобицька райдержадміністрація звертається до глядачів ралі «Львівський Стандарт» не наражати себе на небезпеку

Дрогобицька райдержадміністрація звертається до глядачів ралі «Львівський Стандарт» не наражати себе на небезпеку

Автор: admin1 от 21-07-2017, 11:25
 (голосів: 0)

Дрогобицька райдержадміністрація звертається до глядачів ралі «Львівський Стандарт» не наражати себе на небезпекуНайважливіше, щоб глядачі не виходили на саму трасу і не стояли в безпосередній близькості від неї, щоб не наражати себе на небезпеку, вболівальники повинні дотримуватися стандартних правил безпеки: виконувати вимоги офіційних осіб, не заходити за стрічки і не стояти зовні повороту. Ці гонки мають і ще одну особливість - вилітає з-під коліс гравій. І якщо при проїзді монопривідних авто, можливо, це буде не так страшно, то з-під коліс повнопривідних машин будуть вилітати просто кулеметні черги гравію! Цей фактор обов'язково треба враховувати при виборі місця для перегляду.

22-23 липня, на Дрогобиччині та й взагалі в Україні вперше пройде змагання, що сполучає в собі ідеологію ралі і міні-ралі одночасно. Гонка, що отримала назву «Львівський Стандарт», увійде в залік відразу двох серій - Кубка Лиманів і Кубка Карпат. Основна родзинка даного експерименту полягає в тому, що Кубок Карпат позиціонується, як класичне ралі, тоді як Кубок Лиманів є абсолютно унікальну, народжену в Україні дисципліну «міні-ралі».

Традиційно, захід проводиться два дні - суботу та неділю. В суботу будуть перевірки автомобілів, ознайомлення з трасою та, звичайно ж, урочиста церемонія відкриття. У неділю на нас чекають насичені перегони та нагородження переможців.

Здавалося б, дві різні дисципліни, «Кубок Карпат» - це класичне ралі по довгому маршруту з різними спецділянками, в той час, як «Кубок Лиманів» - це міні-ралі, де пілоти долають одну спецділянку цілих шість разів, по три в кожному напрямку.

Саме за останньою схемою і пройде «Львівський Стандарт» зразка 2017 року.

Розклад етапу з ралі «Львівський стандарт»:

Урочисте відкриття 22 липня о 19 годині в місті Трускавці.

Старт змагання 23 липня о 9 годині. Маршрут змагань: заїзд Уличне - Зимівки - Бистрий - Доброгостів, переїзд гоночних автомобілів Доброгостів - Уличне.

Концерт 23 липня о 18 годині стадіон в селі Уличне. 

Церемонія нагородження  23 липня о 19 год. 30 хв. в селі Уличне.

 

Дрогобицька райдержадміністрація звертається до глядачів ралі «Львівський Стандарт» не наражати себе на небезпеку

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua