» Інформація » На «Арені Львів» стартував XVIІ Міжнародний економічний форум

На «Арені Львів» стартував XVIІ Міжнародний економічний форум

Автор: admin2 от 26-10-2017, 11:52
 (голосів: 0)

На «Арені Львів» стартував XVIІ Міжнародний економічний форумПротягом двох днів відомі українські та закордонні експерти дискутуватимуть про економічний розвиток, боротьбу із корупцією, підготовку професійних кадрів, альтернативну енергетику та ділитимуться своїм досвідом.

Сьогодні, у перший день, окрім участі вищого керівництва держави, великої кількості іноземних делегацій та міжнародних експертів, відбудуться чотири дуже актуальних тематичних панелі. Кожна із тем потребує окремої уваги в умовах сьогодення.

Темою однієї із панелей стане впровадження реформ на шляху економічного зростання. Учасники Форуму обговорять сучасний стан реформ в Україні, можливості поширення європейського досвіду в українських реаліях, а також конкурентні переваги нашої держави.

Іншим вагомим напрямом буде тема боротьби із корупцією та відкритості влади на прикладі Львівщини. Спікери говоритимуть про те, якими повинні бути відносини бізнесу та влади для бажаних антикорупційних перетворень, а також побудову суспільства, яке не толерує корупцію. Йтиметься і про реформу судової системи, як однієї з «інвестицій» у комфортний бізнес-клімат та практику у сфері криміналізації корупції.

Завершальною, але не менш важливою, 26 жовтня, стане панель, присвячена формуванню професійно-технічної кузні кадрів. Учасники дискусії говоритимуть про нову стратегію розвитку професійно-технічної освіти, а також її готовність до викликів часу. Також можна буде почути про міжнародні варіанти реформи системи професійно-технічної освіти і можливі точки дотику із бізнесом.

В межах форуму відбудеться відкриття двох об’єктів «зеленої енергетики» - сонячної та вітрової електростанцій, другого заводу компанії Бадер-Аунде та Бистрицького газового родовища у селі Городківка Дрогобицького району.  

Також упродовж двох днів підпишуть ряд важливих документів, які стосуються конкретних інвестиційних проектів, важливих не лише для Львівщини та західного регіону, а й для країни загалом.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua