» Інформація » Соціально-економічний розвиток сільських територій області: Львівська ОДА підписала Меморандум з Українсько-Арабською Діловою Радою

Соціально-економічний розвиток сільських територій області: Львівська ОДА підписала Меморандум з Українсько-Арабською Діловою Радою

Автор: admin2 от 6-11-2017, 17:09
 (голосів: 0)

Соціально-економічний розвиток сільських територій області: Львівська ОДА підписала Меморандум з Українсько-Арабською Діловою РадоюСьогодні, 6 листопада голова Львівської ОДА Олег Синютка та Президент Українсько-Арабської Ділової Ради Шейх Емад Абу Альруб підписали Меморандум про співпрацю у сфері соціально-економічного розвитку сільських територій Львівської області.

«Я вважаю, що підписання Меморандуму про співпрацю – це хороший сигнал для бізнесу наших країн», - наголосив Олег Синютка.

Відтак, сторони розвиватимуть співробітництво у впровадженні інноваційних складових у веденні сільських господарств, зосереджених в адміністративно-територіальних межах Львівської області, з метою розбудови відповідної інфраструктури.

«Ми переконані, що  в України та Арабських країн є значний потенціал для розширення співробітництва», - зазначив Шейх Емад Абу Альруб.

Окрім того, сторони сприятимуть у впровадженні найсучасніших стандартів якості та безпеки агропромислової продукції, що виробляється сільськогосподарськими виробниками регіону, для зміцнення експортного потенціалу Львівської області.

Також Меморандум передбачає забезпечення підтримки у впровадженні інвестиційних проектів, спрямованих на застосування новітніх технологій та розвиток коопераційних зв'язків в агропромисловій сфері.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua