» Інформація » Львівська ОДА підписала Меморандум про співпрацю із Жіночою Діловою Палатою України

Львівська ОДА підписала Меморандум про співпрацю із Жіночою Діловою Палатою України

Автор: admin2 от 21-07-2020, 13:16
 (голосів: 0)

Львівська ОДА підписала Меморандум про співпрацю із Жіночою Діловою Палатою УкраїниСьогодні, 21 липня голова Львівської ОДА Максим Козицький та Президент Жіночої Ділової Палати України Наталія Карпенчук-Конопацька підписали Меморандум про співпрацю. Документ покликаний сприяти підтримці жіночого підприємництва у Львівській області.

Як зазначив очільник області, Львівська ОДА докладає максимум зусиль для підтримки та розвитку підприємництва. Це і програми фінансової підтримки з обласного та державного бюджетів, в тому числі в час карантину, торговельні місії, інформування підприємців про найрізноманітніші можливості для розвитку тощо.

«І сьогоднішнє підписання – це ще один крок для розвитку саме жіночого підприємництва»,- наголосив Максим Козицький.

Відповідно до Меморандуму співпраця Львівської ОДА та Жіночої Ділової Палати України, яка була заснована при Львівській ТПП, спрямована на підтримку участі жінок-підприємниць в роботі колективних дискусій, індивідуальних консультацій, тренінгів, бізнес-сніданків, ділових жіночих форумів, бізнес-асамблей, виставок, проведенні В2В зустрічей та інших заходів ділового співробітництва в Україні та за кордоном.

Також сторони сприятимуть українським підприємствам і підприємцям в ознайомленні, використанні та поширенні закордонного та вітчизняного досвіду з розвитку жіночого підприємництва.

Відтак, Львівська ОДА підтримуватиме ініціативи та напрацювання галузевих комітетів Жіночої Ділової Палати України, сприятиме організації заходів, які спрямовані для розвитку діяльності жінок-підприємниць, учасниць Жіночої Ділової Палати України, проведенню ділових переговорів В2В із вітчизняними та іноземними компаніями.

Натомість Жіноча Ділова Палата України сприятиме залученню нових учасниць, розвиватиме співпрацю з іноземними бізнес-асоціаціями та організаціями, міжнародними компаніями та інституціями підтримки бізнесу, надаватиме інформаційно-консультаційні послуги шляхом проведення семінарів, майстер-класів, тренінгів, ділових жіночих форумів тощо.

Зазначимо, що Жіноча Ділова Плата України – платформа, яка сьогодні об’єднує жінок-підприємців з усієї України, сприяє самореалізації жінок, посиленню їх ролі та впливу на економічну, політичну і соціальну складові життя суспільства, розвиток жіночих ділових ініціатив та підприємництва. Презентували її торік у вересні. Сьогодні ж організація налічує понад 150 жінок-підприємців.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua