» Інформація » На Львівщині відбудеться Всеукраїнський конкурс молодих вокалістів імені Василя Сліпака

На Львівщині відбудеться Всеукраїнський конкурс молодих вокалістів імені Василя Сліпака

Автор: admin2 от 11-12-2017, 17:16
 (голосів: 0)

На Львівщині відбудеться Всеукраїнський конкурс молодих вокалістів імені Василя СліпакаУпродовж 15-20 грудня за ініціативи департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації  на Львівщині триватиме Всекраїнський конкурс молодих вокалістів імені Василя Сліпака.

Конкурсні прослуховування відбудуться на базі Львівської обласної філармонії із залученням Академічного симфонічного оркестру філармонії.

Творче змагання оцінюватиме авторитетне журі, яке очолять співголови: Сергій Магера, Ольга Пасічник. Члени журі – це відомі музиканти, зокрема: Валерій Буймистер, Софія Соловій, Олег Махлай, Тарас Криса. Виконавчим директором конкурсу запросили заслуженого артиста України Олега Созанського.

У конкурсі візьмуть участь 40 солістів – вокалістів академічного співу за чотирма номінаціями (сопрано, мецо-сопрано, тенор, бас/баритон) з усіх регіонів України віком до 30 років.

Захід відбудеться з метою збереження традицій національної вокально-виконавської школи та її інтеграції у світовий культурний простір, виховання виконавської культури студентів музичних факультетів і відділень навчальних закладів, а також популяризації та впровадження в активну навчально-виконавську практику вокальних творів західноукраїнських композиторів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua