» Інформація » У Львівській ОДА презентували виставку дитячих робіт до Дня святого Миколая

У Львівській ОДА презентували виставку дитячих робіт до Дня святого Миколая

Автор: admin1 от 13-12-2017, 11:37
 (голосів: 0)

У Львівській ОДА презентували виставку дитячих робіт до Дня святого МиколаяСьогодні, 13 грудня, у Львівській облдержадміністрації відкрили виставку дитячих шедеврів «Золотий мольберт», присвячену 25-ти річчю з дня заснування Дитячої школи народних мистецтв та Дню святого Миколая.
Це 25 творчих робіт учасників, які отримали високий рейтинг під час онлайн - голосування. Важливо, що ці твори помандрують та будуть представлені на пересувних виставках у музеях та галереях України.
«Ця виставка, створена маленькими митцями з усієї України, показує нам напередодні свят як ділитись своєю красою, своєю індивідуальністю та своїм талантом. У Львівській ОДА презентували виставку дитячих робіт до Дня святого МиколаяМи маємо чим пишатися, адже наші діти найталановитіші», - зазначила під час відкриття виставки заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.
«Золотий мольберт» на Львівщині впродовж року у творчому спілкуванні на пленерах, арткласах з гончарства й іконопису об’єднав понад 1800 талановитих дітей з усіх областей України.
«Виставка хоч і є доволі мініатюрною, однак вона масштабна своїм духовним змістом. Адже діти вкладають в кожну свою роботу частинку душі. Тут і Миколай, і Різдво, і Новий Рік. А ближче до Великодня ми доповнимо виставку тематичними роботами до свята Воскресіння», - зауважила засновниця «Золотого мольберта» Ольга Михайлюк.
Конкурс дитячої творчості «Золотий мольберт» спрямований на реалізацію державних й місцевих освітніх та культурних програм і його проводять в межах Міжнародного форуму мистецької творчості «Золотий мольберт слідами Мойсея українського Духа». Мета заходу – розвиток творчого потенціалу особистості та розкриття здібностей на пленерах й арт-класах, а також популяризації дитячих шедеврів на пересувних виставках в Україні та за кордоном.
Зазначимо, форум мистецької творчості «Золотий Мольберт» проводять на Львівщині з 2003 року.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua