» Інформація » Колегія райдержадміністрації погодила проект бюджету району на наступний рік

Колегія райдержадміністрації погодила проект бюджету району на наступний рік

Автор: admin2 от 13-12-2017, 14:47
 (голосів: 0)

Колегія райдержадміністрації погодила проект бюджету району на наступний рікСьогодні відбулося чергове засідання Колегії, на якому було розглянуто проект бюджету Дрогобицького району на 2018 рік. Доповідав начальник фінансового управління райдержадміністрації Віталій Перхун. Він інформував членів Колегії та запрошених про особливості формування бюджету наступного року відповідно до чинного законодавства.

Під час обговорення питання голова райдержадміністрації Володимир Шутко подякував фінансовому управлінню та всім причетним службам за належне завершення бюджетного року та відсутність заборгованостей із основних видатків. Очільник району вкотре звернув увагу сільських, селищних голів на недостатню роботу щодо забезпечення надходжень до бюджету. Зокрема, він зупинився на питанні податку на нерухомість, який деякі сільські ради встановлюють на мінімальному рівні. “В ситуації, коли майже половина місцевих рад не можуть власними силами, без допомоги районного бюджету забезпечити навіть першочергові видатки, - наголосив Володимир Шутко, - про який розвиток громад та сільських територій ми можемо говорити?”

На необхідності пошуку резервів для наповнення сільських, селищних бюджетів акцентував і перший заступник голови райдержадміністрації, голова бюджетної комісії районної ради Віталій Скоропад.

За підсумками розгляду Колегія прийняла рішення погодити проект бюджету Дрогобицького району на 2018 рік та рекомендувати його на затвердження сесії районної ради.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua