» Інформація » Львівська ОДА оголошує початок подачі запитів на отримання співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги

Львівська ОДА оголошує початок подачі запитів на отримання співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги

Автор: admin1 от 3-01-2018, 16:08
 (голосів: 0)

Львівська ОДА оголошує початок подачі запитів на отримання співфінансування проектів міжнародної технічної допомогиЛьвівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада оголосили про початок прийому заявок на отримання співфінансування з обласного бюджету для проектів та програм міжнародної технічної допомоги (МТД) у Львівській області у I кварталі 2018 року.
Подавати заявки можуть органи місцевого самоврядування усіх рівнів; місцеві органи виконавчої влади; організації (підприємства), які уповноважені органами місцевого самоврядування (місцевими органами виконавчої влади), діють від їхнього імені та є виконавцями (співвиконавцями) проекту.
Заявники подають пакет документів на адресу департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації: вул. Винниченка, 18, каб. 113, м. Львів, 79000; телефон: (032) 261-30-78; електронні адреси: ums.loda@gmail.com, ic-ita@loda.gov.ua.
Усі документи обов’язково підписує керівник організації-заявника. Документи подаються в електронній та паперовій формах.
Реєстрація запитів на отримання співфінансування проектів/програм міжнародної технічної допомоги у Львівській області у I кварталі 2018 року відбуватиметься до 31 березня 2018 р., щоденно з 10:00 до 16:00 год, крім суботи та неділі.
Зазначимо, подача заявок на отримання співфінансування проектів та програм міжнародної технічної допомоги у Львівській області в I кварталі 2018 року передбачена рішенням обласної ради від 5 грудня 2017 №561 «Про затвердження Регіональної програмиз міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2018 – 2020 роки».
Із Порядком співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги з обласного бюджету можна ознайомитися тут:mtd.doc [ b] (завантажень: 7)

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua