» Інформація » Департамент фінансів Львівської ОДА звітує про діяльність

Департамент фінансів Львівської ОДА звітує про діяльність

Автор: admin1 от 24-01-2018, 16:27
 (голосів: 0)

Департамент фінансів Львівської ОДА звітує про діяльністьУ Львівській ОДА тривають публічні звіти департаментів про результати роботи за 2017 рік. Зокрема, сьогодні, 24 січня, про проведену роботу прозвітував директор департаменту фінансів Олег Демків.
Звіт охопив основні напрями діяльності департаменту, серед яких особливості бюджету 2017, надходження до бюджетів усіх рівнів, динаміка надходження податків та зборів, індекс податкоспроможності місцевих бюджетів області, динаміка видатків та обласних програм.
«Ключовим у минулому році було підвищення мінімальної заробітної плати. Також ми мали минулого року приріст по ПДФО більше 40 %», - зазначив Олег Демків.
Окрім того, представили також плани департаменту на 2018 рік, серед яких підвищення рівня збалансованості та покращення структури місцевих бюджетів, збільшення частки власних надходжень бюджетних установ у загальногалузевих видатках, завершення впровадження повноцінного функціонування системи «Клієнт-Казначейства-Казначейство», вдосконалення системи IAC «Місцеві бюждети обласного рівня», підвищення фахового рівня фінансових служб окремих територій та розпорядників коштів.
Презентував Олег Демків і особливості бюджету на 2018 рік. Зокрема – передача на місця 5% рентної плати за видобуток нафти та природного газу, субвенція з Державного дорожнього фонду, розподіл додаткової дотації на освіту і медицину, затвердження формули освітньої субвенції.
Переглянути звіт департаменту фінансів Львівської ОДА за 2017 рік можна тут: departament-finansiv-zvit1_2017.rar [ b] (завантажень: 5)

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua