» Департамент екології звітує про діяльність за 2017 рік

Департамент екології звітує про діяльність за 2017 рік

Автор: admin1 от 26-01-2018, 16:41
 (голосів: 1)

Департамент екології звітує про діяльність за 2017 рікУ Львівській ОДА розпочалися публічні звіти департаментів про результати роботи за 2017 рік. Відтак, сьогодні, 26 січня, прозвітував директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник.
Звіт охопив основні напрями діяльності департаменту, серед яких Обласний фонд охорони навколишнього природного середовища, участь у програмі Польща-Білорусь-Україна, експертна та дозвільна діяльність департаменту екології тощо.
«Всі наші здобутки були би неможливими без злагодженої роботи всіх фахівців департаменту, а також обласних депутатів та громадськості, що вказують правильні вектори нашої роботи», - наголосив Руслан Гречаник.
Окрім того, представили також плани департаменту на 2018 рік, серед яких чільне місце посідає зменшення забруднення водних об’єктів та кількості відходів, стабілізація екологічної рівноваги, оптимізація економічного механізму природокористування, а також розвиток рекреаційного потенціалу парків Львівщини.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua