» Інформація » Студентів області ознайомили із кар’єрними можливостями на ринку праці

Студентів області ознайомили із кар’єрними можливостями на ринку праці

Автор: admin2 от 21-03-2018, 14:51
 (голосів: 0)

Студентів області ознайомили із кар’єрними можливостями на ринку праціСьогодні, 21 березня за сприяння Львівської ОДА, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся Ярмарок кар’єри. Свої пропозиції для молоді Львівщини презентували декілька десятків компаній.

«Сьогодні можливостей дуже багато. Зокрема, на Львівщині за минулий рік створено 8 тисяч нових робочих місць і це найвищий показник в Україні. Щотижня в області відкриваються 2 нові підприємства. Відтак, якщо є бажання працювати в Україні, то така можливість сьогодні дійсно є і держава цьому сприяє. Дуже важливо, щоб це сьогодні почули студенти, які є рушійною силою суспільства. Потрібно навчатись, працювати на рідній землі та будувати успішну країну», - зазначила т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк.

У межах ярмарку студенти отримали практичні поради щодо вибору місця праці, інформацію про програми практики, стажування та вакансії від провідних компаній. Також випускники університету та студенти позмагались у конкурсі на найкраще резюме.

«Університет дає величезні можливості, та це не лише час на навчання, а й час на здобуття досвіду, який ви можете реалізувати після завершення навчального закладу. І саме цей досвід дозволяє здобути такі навики як компетентність та конкурентоздатність. А реалізація отриманих знань та навичок залежать від бажання кожного з нас», - наголосила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Зазначимо, що під час Ярмарку на одному із стендів спудеям презентували можливості участі у проекті «Реалізуй себе у владі».  Цей проект вже понад два  роки успішно діє у Львівській ОДА. Відтак кожен студент, який має мрію реалізувати себе як державний службовець, може пройти стажування у структурному підрозділі облдержадміністрації, та за умови успішного стажування працевлаштуватись в майбутньому. Зокрема упродовж 2016-2017 років стажування у Львівській ОДА пройшли 300 студентів вишів, з них 40 стали державними службовцями.

Додамо, що Ярмарок кар’єри – своєрідна платформа співпраці роботодавців, студентів, викладачів, органів влади та самоврядування для пошуку нових моделей взаємодії трикутника «держава-освіта-бізнес» з метою їх зближення в реаліях сучасного ринку праці.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua