» Інформація » Навчання з охорони праці в ДП "Дрогобицький держлісгосп"

Навчання з охорони праці в ДП "Дрогобицький держлісгосп"

Автор: admin2 от 21-03-2018, 15:44
 (голосів: 0)

Навчання з охорони праці в ДП "Дрогобицький держлісгосп"21 березня у ДП «Дрогобицький лісгосп» відбулися навчання з техніки безпеки та охорони праці для всієї лісової охорони підприємства, та робітників які працюють на лісозаготівлях, за участі страхового експерта з охорони праці Дрогобицького відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області В.Гутиряк, директора підприємства Матяшовського В.М., головного лісничого Кінаш В.В., та головного спеціаліста з охорони праці ДП «Дрогобицький лісгосп» В.Кравецький. Детально випадки виробничого травматизму та соціальну захищеність працівників в таких ситуаціях прокоментував В.Гутиряк , навів конкретні приклади та пояснив як реагувати та вести себе в тій чи іншій ситуації. Про особливості дотримання законодавства, правил, інструкцій з охорони праці на виробництві, зокрема в лісовій галузі зупинився. Також детально виклав і чітко пояснив дотримання вимог при лісосічних роботах, при навантаженні і перевезенні лісопродукції, а також перевезення працівників до місця виконання робіт. Окремо було наголошено на правилах охорони праці при гасінні лісових пожеж. Також наголосив фахівець на тому, що відповідно до Конституції України «здоров’я, життя людини є найвищою цінністю». А тому, від якісного проведення інструктажів, навчання, правильного організаційно-технічного процесу, дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку, вміння надавати першу медичну допомогу, залежить життя та здоров’я працівників.

Також було проведено засідання членів первинної організації Товариства лісівників України Державного підприємства «Дрогобицьке лісове господарство» на якій було обрано головою товариства головного лісничого підприємства Василя Кінаша.

Інформація, яка була викладена під час навчання,безумовно буде корисною для всіх учасників навчань та буде настановою в подальшій роботі, без травматизму, з користю для підприємства та лісу.

Прес-служба ДП "Дрогобицький лісгосп"

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua