» Інформація » На Львівщині ремонтують дорогу Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий

На Львівщині ремонтують дорогу Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий

Автор: admin2 от 7-05-2018, 16:44
 (голосів: 0)

На Львівщині ремонтують дорогу Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-СтрийВ області триває ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення значення Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий. 

Станом на сьогодні на окремих ділянках підрядна організація виконала  роботи із розпушення і влаштування вирівнюючого шару.

«Загальна протяжність дороги – понад 25 кілометрів. Сьогодні завершили прокладання основи і нижнього шару асфальту на перших шести кілометрах. Роботи продовжуються і до кінця травня ми плануємо завершити виконання усіх робіт, в тому числі, і покриття верхнього шару асфальту на відтинку дороги протяжністю 11 кілометрів», - розповіла заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак. 

Цього року в межах виділеного фінансування на автодорозі Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий на ділянці км49+790 - км78+591 підрядною організацією  ТзОВ «Онур Конструкціон Інтрернешнл» планується провести ремонті роботи з розпушення дорожнього одягу, влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетону, влаштування верхнього та вирівнюючого шарів з ЩМА.

Відтак, згідно з тендерним договором, вартість ремонту дороги становить 230 млн гривень.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua