» Інформація » Україна та Іспанія домовились активізувати співпрацю за різними напрямками – зустріч Глави Української держави та Прем’єр-міністра Іспанії

Україна та Іспанія домовились активізувати співпрацю за різними напрямками – зустріч Глави Української держави та Прем’єр-міністра Іспанії

Автор: admin1 от 4-06-2018, 15:21
 (голосів: 0)

Україна та Іспанія домовились активізувати співпрацю за різними напрямками – зустріч Глави Української держави та Прем’єр-міністра ІспаніїПрезидент України Петро Порошенко в ході офіційного візиту до Королівства Іспанія провів зустріч із Прем'єр-міністром Іспанії Педро Санчесом.
Глава Української держави підкреслив, що візит до Іспанії є надзвичайно успішним, важливим. Він зауважив, що за 22 роки це перший офіційний візит Президента України до Іспанії.
«Відбулися дуже продуктивні зустрічі з Прем'єр-міністром Педро Санчесом. Це перша міжнародна зустріч новообраного Прем’єр-міністра, і взагалі з цього почався його перший робочий день в резиденції. Дуже важливо, що ми отримали чітку позицію на підтримку суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України. Підтримку позиції продовження санкцій. Підтримку позиції України в ЄС. Підтримку євроатлантичних амбіцій України», - розповів Глава держави у коментарі за підсумкам зустрічі.
Президент України висловив вдячність Главі іспанського Уряду за позицію підтримки нашої держави.
«Ми намітили декілька проблем. До речі, базуючись на вчорашній зустрічі з величезною українською громадою, ми чітко поставили питання про прискорення підписання Угоди про уникнення подвійного оподаткування», - наголосив Петро Порошенко.
За його словами, під час переговорів зазначалось, що цей документ підготовлений і погоджений. «І одразу ж після призначення Уряду вона буде підписана. Так само, як і буде підписана Угода про соціальний захист українських громадян. Так само будуть підписані Угоди про співпрацю в галузі сільського господарства, в галузі митної справи, юстиції і співпраці правоохоронних органів», - наголосив Президент.
«Надзвичайно важливо, що одразу ж є така широка сфера нашої кооперації», - підкреслив Петро Порошенко.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua