» Інформація » На Львівщині порушили питання розвитку легкої промисловості

На Львівщині порушили питання розвитку легкої промисловості

Автор: admin2 от 6-06-2018, 16:31
 (голосів: 0)

На Львівщині порушили питання розвитку легкої промисловостіСьогодні, 6 червня голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із президентом Української асоціації підприємств легкої промисловості Тетяною Ізовіт, аби порушити питання розвитку галузі.

У межах зустрічі узгодили також деталі проведення Форуму «Укрлегпром: промисловий діалог уряду з підприємствами легкої промисловості».

Тетяна Ізовіт відзначила динаміку розвитку сфери легкої промисловості на Львівщині та наголосила на високому рівні залучення капітальних інвестицій в регіон.

Зазначимо, завтра, 7 червня, на Львівщині відбудеться форум, на який з`їдуться представники галузі з 10 областей України. Під час форуму  відзначать кращих працівників легкої промисловості.

Також під час форуму відбудеться дискусійне обговорення актуальних питань галузевого розвитку, серед яких стратегія розвитку легкої промисловості: формування і реалізація, Львівська область – лідер галузевого виробництва, синхронізація системи освіти для  ринку праці легкої промисловості, кадрове забезпечення індустрії у західних регіонах, експортні можливості та ризики ЗВТ для вітчизняних виробників, перспективи та виклики щодо формування внутрішнього ринку, інновації у виробництві панчішно-шкарпеткової продукції. 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua