» Інформація » Китайська Республіка розглядає можливість інвестицій у туристичну галузь Львівщини

Китайська Республіка розглядає можливість інвестицій у туристичну галузь Львівщини

Автор: admin1 от 17-03-2016, 14:31
 (голосів: 0)

Китайська Республіка розглядає можливість інвестицій у туристичну галузь ЛьвівщиниПро перспективи двосторонньої співпраці між Китаєм та Львівською областю йшлося на зустрічі заступника голови Львівської облдержадміністрації Юрія Підлісного з представниками Народної політичної консультативної ради КНР.
"Ми готові шукати напрямки до співпраці, зокрема у сфері легкої промисловості, деревообробної, видобувної, логістичної та енергетичної галузі, а також у розвитку транспортної інфраструктури, - зазначив під час зустрічі Юрій Підлісний. - Також ми зацікавлені у відкритті прямого авіарейсу Львів-Шанхай, так, як наші злітні смуги можуть приймати великі вантажні літаки".
Своєю чергою китайська сторона зацікавилася можливістю інвестувати у промисловість та інфраструктуру Львівщини. Особливо зацікавив гостей з КНР розвиток міжнародного туризму. Зокрема, вони висловили готовність вкладати кошти у бальнеологічні курорти області та створювати спільні туристичні напрямки.
До речі, місто Цзясін уже інвестує кошти у Львівську область: в Добромилі Старосамбірського району діє спільна українсько-китайська компанія "УкрЛісХолдинг", де працевлаштовані 250 робітників.
Окрім того, нещодавно підписано угоду про співпрацю між містами Добромиль та Цзясін, що сприятиме реалізації спільних культурних, освітніх та інших проектів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua