» Інформація » «Без кардинальної перебудови роботи митниці, контрабанду ми не подолаємо», - Олег Синютка

«Без кардинальної перебудови роботи митниці, контрабанду ми не подолаємо», - Олег Синютка

Автор: admin2 от 21-06-2018, 16:02
 (голосів: 0)

«Без кардинальної перебудови роботи митниці, контрабанду ми не подолаємо», - Олег СинюткаГолова Львівської ОДА Олег Синютка висловив пропозицію створити координаційну раду, в яку входитимуть представники усіх правоохоронних органів, для синхронізації  дій та створення пропозицій в постійному режимі щодо боротьби з контрабандою.

Про це йшлося сьогодні, 21 червня, під час всеукраїнської селекторної наради з питань боротьби із контрабандними схемами на кордоні України під головуванням Прем’єр-міністр України Володимира Гройсмана.

«Для Львівщини ця проблематика особливо важлива. На Львівщині є спільна позиція керівників усіх структур стосовно криміналізації статей, пов’язаних з контрабандою. Окрім того, без кардинальної перебудови роботи митниці нічого вдіяти у правовому полі ми не зможемо. Зі сторони обласної державної адміністрацією є єдине бачення стосовно подолання усіх корупційних схем, що діють в регіоні», - наголосив Олег Синютка.

Очільник Львівщини також запропонував створити єдину базу даних, якою зможуть послуговуватися усі служби на кордоні, а також озвучив пропозицію щодо спільного із закордонними колегами догляду вантажів, що в’їжджають на територію України.

Окрім того, Олег Синютка порушив питання технічного оснащення митних постів із зобов’язанням кожного працівника мати нагрудні камери для відеофіксації його діяльності.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua