» Інформація » Такі фільми нагадують суспільству про те, що боротьба триває, - Павло Клімкін під час перегляд фільму „Сильні духом”

Такі фільми нагадують суспільству про те, що боротьба триває, - Павло Клімкін під час перегляд фільму „Сильні духом”

Автор: admin1 от 23-06-2018, 13:05
 (голосів: 0)

Такі фільми нагадують суспільству про те, що боротьба триває, - Павло Клімкін під час перегляд фільму „Сильні духом”Сьогодні ,23 червня, в межах ІІІ Форуму місцевого розвитку відбувся перегляд фільму „Сильні духом” режисера В’ячеслава Бігуна.
Переглянув стрічку, зокрема й міністр закордонних справ України Павло Клімкін.
«Зовсім не просто бути людиною такої долі, як наші політв’язні. Ми всі розуміємо, в якому стані українці, яких утримують у в’язницях. Але вони щодня ведуть боротьбу. І тільки ми всі разом спільною працею можемо дотиснути окупанта і звільнити всіх наших бранців. Через ув’язнених в Росії українців, ми розуміємо, хто ми є і куди рухатись далі. А подібні фільми потрібні усім нам щоб нагадувати суспільству про те, що боротьба триває», - зазначив під час обговорення стрічки «Сильні духом» Павло Клімкін.
«Режисер фільму в підтримку політв’язнів теж оголосив голодування, і я уже другий тиждень намагаюсь переконати його припинити. Але я розумію, що ним рухає. Це те, що він може зробити для привернення уваги до проблеми українських політв’язнів. На моє переконання, ми мусимо об’єднати зусилля аби звільнити усіх наших побратимів», - розповів герой фільму Юрій Яценко.
Окрім того, Павло Клімкін також закликав режисера кінострічки «Сильні духом» В’ячеслава Бігуна відмовитись від голодування, зателефонувавши до нього після перегляду.

Такі фільми нагадують суспільству про те, що боротьба триває, - Павло Клімкін під час перегляд фільму „Сильні духом”

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua