» Інформація » Делегація зі Львівщини переймає досвід французького державного управління та прозорого адміністрування

Делегація зі Львівщини переймає досвід французького державного управління та прозорого адміністрування

Автор: admin1 от 9-07-2018, 14:06
 (голосів: 0)

Делегація зі Львівщини переймає досвід французького державного управління та прозорого адмініструванняДелегація зі Львівської області бере участь у програмі «Зміцнення державного управління через підвищення прозорості, зниження бюрократії та боротьбу з корупцією шляхом запровадження сучасних інструментів інформаційно-комунікаційних технологій».
Проект орієнтований на навчальння державних службовців у ключових органах та інституціях Франції задля перейняття досвіду державного управління та прозорого адміністрування.
Учасники, відібрані на конкурсних засадах, ознайомлюються із досвідом американських та європейських організацій, налагоджують професійні та культурні зв’язки із громадами, отримують нові знання для покращення політичного, суспільного та економічного стану України.
«Інформаційно-комунікаційні технології є ключовим сучасним інструментом для просування принципів прозорості. Україна продовжує процес загальних реформ, посилення державного управління шляхом підвищення прозорості, підзвітності та чесності є добре перевіреною засадою для скорочення бюрократії та боротьби з корупцією», - наголосила керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська.
Основна професійна мета цієї навчальної програми полягає в ознайомленні службовців обласних державних адмімністарцій, зокрема Львівської та Івано-Франківської, з європейським досвідом та кращими практиками діяльності державної служби, впливом ІКТ-рішень, механізмів та інструментів на підвищення прозорості та підзвітності, і як наслідок, на зменшення корупції та підвищення якості державного управління. Представники обласних адміністрацій мають змогу бути впровадженими у пілотних областях – Львівській та Івано-Францівській, та будуть репліковані та адаптовані до інших областей України.

Делегація зі Львівщини переймає досвід французького державного управління та прозорого адміністрування

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua