» Інформація » Олег Синютка зустрівся з головами Громадських рад Львівщини

Олег Синютка зустрівся з головами Громадських рад Львівщини

Автор: admin1 от 10-07-2018, 09:04
 (голосів: 0)

Олег Синютка зустрівся з головами Громадських рад Львівщини9 липня, відбулась зустріч голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з головами Громадських рад Львівської області.
Відтак, участь у нараді також взяли т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк, понад 15 голів Громадських рад при районних державних адміністраціях та 3 голови Громадських рад при місцевих виконавчих комітетах, а також голова Громадської ради при Львівській облдержадміністрації Андрій Болюбаш.
Олег Синютка зустрівся з головами Громадських рад ЛьвівщиниУ межах зустрічі порушили низку питань, серед яких – співпраця Громадських рад з органами виконавчої влади, розвиток інфраструктури районів, реконструкції Народних домів та інші.
Окрім того, присутні поспілкувалися про організацію з’їзду керівників Громадських рад інших областей України з метою передачі досвіду та обміну думками. Зазначимо, попередня дата з’їзду – 5 жовтня 2018 року.
Нагадаємо, що 27 квітня 2018 року за ініціативи департаменту внутрішньої та інформаційної політики відбулась зустріч з головами Громадських рад, на якій напрацьовували пропозиції щодо проведення ІІІ Форуму громадських організацій Львівщини «Партнерство та розвиток» та порушили проблемні питання районів. За підсумками опитування і ініціювали проведення зустрічі голови облдержадміністрації спільно з головами Громадських рад області.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua