» Інформація » Олег Синютка зустрівся з головами громадських рад Львівщини

Олег Синютка зустрівся з головами громадських рад Львівщини

Автор: admin1 от 22-06-2016, 09:07
 (голосів: 1)

Олег Синютка зустрівся з головами громадських рад Львівщини21 червня, відбулося засідання Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації за участю голови Львіської ОДА Олега Синютки, участь в якому взяли також голова Дрогобицької райдержадміністрації Володимир Шутко, голова громадської ради при Дрогобицькій РДА Василь Лужецький та його заступник Олег Кизима.
"Голова громадської ради при ОДА Степан Середа виступив з ініціативою зібратися сьогодні у складі керівництва обласної ради, заступників голови ОДА, голів РДА, голів громадських рад при райадміністраціях, керівників департаментів для того, аби проговорити про співпрацю і як її поліпшити в тому чи іншому районі. Така зустріч є доброю з точки зору налагодження спілкування і розуміння того, що відбувається", - зауважив Олег Синютка.
Голови громадських рад під час засідання зверталися до Олега Синютки з найболючішими проблемами своїх районів. Так, часто лунали питання ремонту доріг, сплати податків підприємствами, збереження лікарень, транспортного сполучення, нарахування субсидій, виділення земельних ділянок учасникам АТО, вирубки лісів та ін. 
Виступаючи, голови громадських рад зійшлися на думці, що очолювані ними органи мають вплив на громадсько-політичне життя районів, хоча подекуди в середині них точаться суперечки з приводу того чи іншого питання.
Олег Синютка, підбиваючи підсумки зустрічі, звернувся до громадськості: "Серед тих речей, якими можна пишатися, це те, що ми, попри чимало проблем, почали працювати в унісон: ОДА, обласна рада і громадські організації. Львівщина – є добрим прикладом такої співпраці"
Олег Михайлович також попросив актив області проконтролювати використання коштів, виділених цього року, на реалізацію різних проектів на місцях.

У своєму виступі голова громадської ради при Дрогобицькій РДА Василь Лужецький підняв питання фінансування заходів до 160-х роковин народження Івана Франка. Очільник Львівщини на це відповів, що кошти з обласного бюджету будуть виділені. Також Василь Лужецький попросив звернути особливу увагу на небезпеку пустот Стебницького ""Полімінералу", на що Олег Синютка відповів, що знайомий з проблемою і вважає її однієї з найголовніших. Голова громадської ради при Дрогобицькій РДА також говорив про необхідність ремонту тротуарів у м.Дрогобич, про пролему незаконного вирубування лісів тощо.

Олег Синютка зустрівся з головами громадських рад Львівщини
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua