» Інформація » Відомі львів’яни закликають дотримуватися правил дорожнього руху

Відомі львів’яни закликають дотримуватися правил дорожнього руху

Автор: admin1 от 26-07-2018, 15:55
 (голосів: 0)

Відомі львів’яни закликають дотримуватися правил дорожнього рухуДепартамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації спільно з відомими львів’янами відзняли відеоролики, у яких нагадують мешканцям області про важливість дотримання правил дорожнього руху. 
«Ми запросили відомих людей: лікарів, вчителів, спортсменів, блогерів, громадських і культурних діячів, щоб вони долучились до цієї інформаційної кампанії та закликали водіїв і пішоходів не порушувати правила дорожнього руху. Варто пам’ятати, що від наших дій залежить не лише власне життя, але й життя інших учасників дорожнього руху», - зазначила т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Ольга Березюк.
Відомі львів’яни закликають дотримуватися правил дорожнього рухуУ межах інформаційної кампанії, мешканців області та гостей закликали пристібати паски безпеки, не вживати алкоголю, сідаючи за кермо, не робити селфі під час руху та ін.
У відеороликах закликатимуть дотримуватися правил безпеки громадська активістка Галина Янко, блогер Роман Голубовський, керівник інтернет-платформи «Варта 1» Ігор Зінкевич, начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис, головний редактор журналу Емілія Худа, маркетолог Всеволод Поліщук, учасник АТО та призер «Ігор Нескорених» Дмитро Сидорук, перший львів’янин, який підкорив Еверест Роман Городечний, співзасновник Галицької Ліги КВК Сергій Дзядик, головний лікар ОХМАДИТУ Мар’яна Возниця, т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Ольга Березюк, гурт «Лірвак» Олесь Коваль та Гордій Старух, соліст балету «Життя» Володимир Мазур, міс Львова Валерія Никифорець та ін. 
Ролики поширюватимуть на сторінці Львівської обласної державної адміністрації та у соціальних мережах.

Відомі львів’яни закликають дотримуватися правил дорожнього руху
 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua