» Інформація » Вільні державні землі залучатимуть до обробітку через аукціони

Вільні державні землі залучатимуть до обробітку через аукціони

Автор: admin1 от 31-07-2018, 14:17
 (голосів: 0)

Вільні державні землі залучатимуть до обробітку через аукціониВ області за результатами аудиту земель сформували електронну базу даних земель в розрізі кожної сільської ради та відповідної інформації щодо форми власності усіх ділянок.
Відтак, за підсумками аудиту органи місцевого самоврядування вже подали до Головного управління Держгеокадастру у Львівській області клопотань на 1222 земельні ділянку про включення їх до переліку земельних ділянок с/г призначення для продажу прав оренди на них на земельних торгах, зокрема з функціональним призначенням для товарного с/г виробництва, під ведення фермерського господарства та органічного виробництва.
Про це йшлося сьогодні, 31 липня, під час наради голови Львівської ОДА Олега Синютки із головами РДА та міськими головами міст обласного значення.
Найбільше клопотань подали у Старосамбірському, Сокальському та Жовківському районах.
Нагадаємо, на сайті облдержадміністрації розроблено та розміщено банер, за посиланням якого можна отримати відомості про всі земельні ділянки, що виставлені на торги, а також, що плануються бути виставленими.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua