» Інформація » Сьогодні ми можемо бути гордими за нашу державу, - Ольга Березюк

Сьогодні ми можемо бути гордими за нашу державу, - Ольга Березюк

Автор: admin1 от 3-08-2018, 09:53
 (голосів: 0)

Сьогодні ми можемо бути гордими за нашу державу, - Ольга БерезюкВчора, 2 серпня, у Львівському будинку вчених відбулась зустріч з істориками та громадськістю Львівщини.
У межах зустрічі, присутні поспілкувались на тему: «27 років боротьби за Незалежність України: шлях до перемоги, успіхи та перспективи».
Зазначимо, що основною метою заходу є розгляд основних державотворчих подій становлення незалежної України та роль громадськості в них.
«Багато з нас, хто любить історію, вивчав історичні факти, аналізуючи те, що було у нас колись, може з впевненістю сказати, що ми вже не лише країна хліборобів, ми – країна воїнів. І ми сьогодні можемо бути гордими за нашу державу. Гордими за те, що ми – українці. Ми повинні зберегти це у власному серці та передати наступним поколінням», - зазначила т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації Ольга Березюк.
Сьогодні ми можемо бути гордими за нашу державу, - Ольга БерезюкПід час зустрічі порушувались питання основних державотворчих подій становлення незалежної України та роль громадськості в них.
Відтак, присутні згадували найвидатніші віхи української історії та згадали нелегкий шлях становлення незалежності нашої країни.
«Учасники двох революцій, Української повстанської армії – це колосальний пласт нашої історії. Адже це ті люди, які, аби побороти Радянський Союз, жертвували своїм життям задля ідеї. Задля того, щоб їхні діти, внуки, нащадки усвідомлювали цю жертву на вівтар української держави», - наголосив дійсний член НТШ, директор Львівської обласної універсальна наукової бібліотеки Іван Сварник.
Окрім того він додав, що сьогодні ми, сучасні українці не маємо права ні на хвилину забувати про це, адже, на жаль, наша боротьба і досі триває.
Серед доповідачів на зустрічі також були: Іван Хома – кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України та етнокомунікацій, Інститут гуманітарних та соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка», Тарас Кузь – директор Музею визвольної боротьби України, Петро Когут – кандидат історичних наук, доцент кафедри європейської інтеграції та права у Львівському регіональному інституті державного управління при Президентові України.
Нагадаємо, що захід організував департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Сьогодні ми можемо бути гордими за нашу державу, - Ольга Березюк
Сьогодні ми можемо бути гордими за нашу державу, - Ольга Березюк

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua