» Інформація » 210 млн грн на потреби області за тиждень

210 млн грн на потреби області за тиждень

Автор: admin2 от 1-10-2018, 10:53
 (голосів: 0)

210 млн грн на потреби області за тижденьУпродовж минулого тижня вчергове профінансували головних розпорядників коштів обласного бюджету в загальній сумі 210 млн грн. Фінансовий ресурс забезпечив утримання установ обласного підпорядкування, а також реалізацію програм та заходів у галузях. Про це інформують у департаменті фінансів Львівської обласної державної адміністрації.  

Зокрема, виділили кошти на виконання обласних програм: мікропроектів місцевого розвитку  –  4,5 млн грн, підтримки та розвитку агропромислового виробництва – 0,1 млн грн,  енергозбереження для бюджетної сфери – 0,3 млн грн, вивезення   твердих  побутових   відходів з м. Львова – 4,1 млн грн, охорони навколишнього  природного середовища   –  3,6 млн грн, придбання професійної навчальної техніки, комп’ютерного та мультимедійного обладнання для професійно – технічних закладів Львівщини – 3,4 млн грн.

А також - капітальний ремонт та реконструкцію установ освіти – 1 млн грн, придбання рентгенапарату Львівському регіональному фтизіопульмонологічному центру – 7,9 млн грн, придбання автобуса театру  ім. Ю. Дрогобича – 1,5 млн грн та шкільних автобусів для Воютицької та Щиренької ОТГ – 1,5 млн грн, капітальний ремонт пожежної сигналізації у Львівському геріатричному пансіонаті – 0,4 млн грн, нагородження кращих педпрацівників Львівщини – 0,3 млн грн, компенсацію пільгового проїзду в пасажирському автотранспорті – 0,2 млн грн, організації заходів рятування на водах  –  0,3 млн грн, реконструкції мереж водопроводу, газопроводу та зовнішнього освітлення в населених пунктах області –  2 млн гривень.

Окрім того профінансували ремонт та утримання автомобільних доріг у сумі 115 млн грн, з яких 83,5 млн грн кошти від перевиконання індикативних показників  митних надходжень.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua