» Інформація » Тихою акцією «Ангели пам’яті» на Львівщині вшанують Героїв Небесної Сотні

Тихою акцією «Ангели пам’яті» на Львівщині вшанують Героїв Небесної Сотні

Автор: admin1 от 12-02-2019, 15:32
 (голосів: 0)

Тихою акцією «Ангели пам’яті» на Львівщині вшанують Героїв Небесної СотніПро це сьогодні, 12 лютого, розповіла під час брифінгу директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Мирослава Туркало.

«Уже другий рік поспіль ми долучаємося до тихої акції «Ангели пам’яті». Цьогоріч спільно з  родинами Героїв Небесної Сотні та школами на проспекті Шевченка у місті Львові ми розвішаємо на алеї символічні паперові витинанки у вигляді ангелів, якими прикрасимо дерева», - зазначила Мирослава Туркало.

Розпочнеться акція 18 лютого о 15:00 годині на проспекті Шевченка у місті Львові.

Зазначимо, що до проекту долучили майже усі навчальні заклади області.

«Відтак, упродовж 18-21 лютого у цих школах відбудуться тематичні уроки. Окрім того, у цих населених пунктах також планується створити алеї «Ангелів пам’яті», - додала Мирослава Туркало.

Львівська обласна державна адміністрація запрошує усіх охочих прийти у цей день та вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, що  ініційована акція мистецькою агенцією «Територія А» в пам‘ять про розстріл Героїв Небесної сотні 18 лютого 2014 року на вулиці Інститутській. Нині - частина вулиці Інститутської носить назву Алея Героїв Небесної Сотні.

Акція «Ангели пам’яті» відбувається за підтримки команди Музею Революції Гідності. Цього року, окрім Льовова, вона відбудеться в Києві,  Авдіївці, Вінниці, Вижниці,  Дніпрі,  Краматорську,  Кропивницькому, Полтаві, Тернополі, Тульчині, Хмельницькому, Чернігові, а також у Парижі (Франція).

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua