» Інформація » Тривають роботи із відновлення електропостачання у знеструмлених районах області

Тривають роботи із відновлення електропостачання у знеструмлених районах області

Автор: admin2 от 11-03-2019, 12:58
 (голосів: 0)

Тривають роботи із відновлення електропостачання у знеструмлених районах областіНа території Львівської області енергетики відновлюють електропостачання знеструмлених, унаслідок негоди населених пунктів області.

«Сьогодні вранці ДСНС отримало від гідрометцентру України штормове попередження щодо погіршення погодних умов у Західних областях України та безпосередньо на території Львівської області. Саме було попереджено про пориви вітру  з поривами 35 – 40 м/с. По класу небезпеки  – це III рівень небезпечності, червоний. Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає  мешканців Львівської області дотримуватися правил безпеки та бути обачними, особливо під час перебування на вулиці», - повідомив начальник  Головного управління ДСНС України у Львівській області  Юрій Кагітін.

Відтак, мешканців просять не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. Також за можливості не паркувати автомобілі під нестійкими конструкціями.

«При виникненні будь-якої надзвичайної ситуації телефонуйте до Служби порятунку “101”», - закликав Юрій Кагітін.

«За суботу – неділю унаслідок негоди було пошкоджено близько 50 дахів житлових будинків, 7 загальноосвітніх шкіл, 4 народних доми,  а також інші установи, які зазнали ушкоджень у вигляді руйнування шиферного покриття», - зазначив заступник директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олександр Харчук.

За його словами, у області створені комісії у тих населених пунктах, де вирувала стихія. Відтак, здійснюються обстеження, визначаються збитки та порядок ліквідації наслідків негоди.

За інформацією ПрАТ “Львівобленерго”, станом на 10:00 год 11 березня поточного року внаслідок несприятливих погодних умов, що супроводжувалося шквальними поривами вітру, виникли пошкодження в електричних мережах.

Знеструмлені 53 повітряних ліній електропередач ПЛ 6-10кВ повністю та 17 частково, пошкоджено 2 лінії ПЛ 110 кВ та 1 лінія 35 кВ.

Тимчасово без електропостачання залишаються 255 населених пунктів -152 повністю та 103 частково.

Пошкодження в електромережах усувають 85 бригад ПрАТ "Львівобленерго" у складі 375 осіб та 102 одиниць техніки.

У випадку якщо ви побачили місця обриву проводу лінії електропередачі не наближайтесь до нього на відстань менше восьми метрів, це смертельно небезпечно - терміново зателефонуйте на номер: 0-800-50-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua