» Інформація » Екскурсія зоопарком та частування смаколиками: для дітей Яворівського району організували активне дозвілля

Екскурсія зоопарком та частування смаколиками: для дітей Яворівського району організували активне дозвілля

Автор: admin1 от 15-03-2019, 10:05
 (голосів: 0)

Екскурсія зоопарком та частування смаколиками: для дітей Яворівського району організували активне дозвілляСьогодні, 15 березня, для дітей з малозабезпечених сімей, що опинилися у важких життєвих обставинах, багатодітних сімей та дітей-сиріт організували активне дозвілля.

Заходи відбуватимуться щомісячно для різних категорій дітей, що опинилися у важких життєвих обставинах.

Сьогодні активний відпочинок організували для 21  дитини з Яворівського району. Відтак, вони відвідають зоопарк “Лімпопо”, що у Меденичах, а також для малечі організують екскурсію Дрогобичем.

Також  у Львівській обласній державній адміністрації діти зустрілися з начальником управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Наталією Табакою та начальником Служби у справах дітей Володимиром Лисом, з якими поспілкувалися та змогли поставити запитання, які найбільше їх цікавили.

Зазначимо, що такі заходи планують організовувати регулярно впродовж 2019 року.

Організатори – управління туризму та курортів, а також служба у справах дітей і департамент дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської обласної державної адміністрації.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua