» Інформація » На нараді в райдержадміністрації йшлося про дотримання виборчого законодавства

На нараді в райдержадміністрації йшлося про дотримання виборчого законодавства

Автор: admin2 от 17-07-2019, 12:11
 (голосів: 0)

На нараді в райдержадміністрації йшлося про дотримання виборчого законодавстваСьогодні під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Руслана Щерби відбулася робоча нарада стосовно дотримання виборчого законодавства на території району. Засідання відбулося за участю голови ОВК виборчого округу № 121 Галини Гайдук, прокурора Юрія Малахівського, представника поліції. Запрошений на нараду кандидат в народні депутати, стосовно якого надходили скарги щодо порушення законодавства про розміщення виборчої агітації, повідомив, що всі його агітаційні матеріали з громадського транспорту, який здійснює регулярні пасажирські перевезення, зняті.

Голова окружної виборчої комісії попросила інформувати комісію про всі факти порушень кандидатами виборчого законодавства та повідомила, що комісія звернулася до Дрогобицької міської ради стосовно розміщення одним з кандидатів агітаційної реклами на квитанціях з оплати комунальних послуг.

Представник відділу поліції інформував, що правоохоронцями вже складено один протокол та опрацьовується ще один факт порушення виборчого законодавства. Він також доповів про чергування працівників поліції на виборчих дільницях та забезпечення правопорядку на час виборів.

Руслан Щерба закликав присутніх у ці декілька днів, які залишилися до виборів, сумлінно виконувати свої обов’язки та діяти виключно в правовому полі.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua