» Інформація » В райдержадміністрації відбулася зустріч з народним депутатом Орестом Саламахою

В райдержадміністрації відбулася зустріч з народним депутатом Орестом Саламахою

Автор: admin2 от 27-09-2019, 14:01
 (голосів: 0)

В райдержадміністрації відбулася зустріч з народним депутатом Орестом СаламахоюСьогодні, 27 вересня в райдержадміністрації відбулася зустріч керівництва району з народним депутатом України Орестом Саламахою. В зустрічі взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Руслан Щерба, заступник Володимир Ханас, керівник апарату Степан Кулиняк, керівники структурних підрозділів та помічники нардепа. Розмова відбулася з метою визначення першочергових пріоритетних для району проблем та сприяння у їх вирішенні.

Начальник управління фінансів Віталій Перхун інформував про стан виконання цьогорічного бюджету району та особливості формування проекту бюджету 2020 року.

Начальник управління економіки та ЖКГ Віталій Скоропад зосередив увагу на двох глобальних проблемах регіону, які неможливо вирішити власними силами — Стебницьке провалля та утилізація твердих побутових відходів. Також були названі об’єкти будівництва, на завершення яких потрібні додаткові кошти, зокрема, з ДФРР. Це — Ролівська та Новокропивницька школи, Уличненський та Нагуєвицький садочки. Серед найважливіших звучало і питання ремонту доріг. Насамперед, це - дороги державного значення Мостиська — Самбір — Борислав та Східниця — Верхнє Синьовидне, обласного значення — Дрогобич — Довголука та Турка — Східниця, загального користування — Городище — Східниця, Ступниця, Вороблевичі — Рихтичі, Рихтичі — Михайлевичі. Були також названі місцеві екологічні проблеми — протипаводкові заходи для запобігання підтопленню сільгоспугідь та розмиванню доріг.В райдержадміністрації відбулася зустріч з народним депутатом Орестом Саламахою Орест Саламаха повідомив, що наголос на даний час робиться на вирішення проблем територій за рахунок участі в конкурсі проектів ДФРР, де Львівщина посідає одне з перших місць. Багато питань гірської частини району, в тому числі, будівництва доріг, мостових переходів, можна буде розв’язати за рахунок програми розвитку гірських територій. Нардеп висловився за оперативне спілкування, максимум ініціатив та інформації від районної влади при посередництві його помічників, за спільне опрацювання пропозицій, які є реальними для вирішення.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua