» Інформація » Про національно-патріотичне виховання учнівської молоді йшлося сьогодні в райдержадміністрації

Про національно-патріотичне виховання учнівської молоді йшлося сьогодні в райдержадміністрації

Автор: admin1 от 7-11-2019, 15:46
 (голосів: 0)

Про національно-патріотичне виховання учнівської молоді йшлося сьогодні в райдержадміністраціїСьогодні, 7 листопада, відбулася нарада з питань розвитку національно-патріотичного виховання учнівської молоді Дрогобицького району, яку провів заступник голови райдержадміністрації Володимир Ханас.

Учасники наради обговорили програму «Національно-патріотичного, військово-спортивного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних силах України на 2018-2020 роки», що визначає основні напрями, зміст, форми і методи розвитку громадянсько-патріотичного виховання юнаків та дівчат 14-19 років,  підготовку учнівської молоді до служби в Збройних силах України.

Програма включає в себе такі напрями роботи: профілактика шкідливих звичок, фізична підготовка, військово-спортивні ігри, стимулювання громадської активності молоді, навчання основам захисту Вітчизни та цивільної оборони, добровільна допризовна підготовка, медіа-освіта учнівської молоді, інформаційна підтримка підготовки молоді до захисту Вітчизни, управління якістю військово-патріотичного виховання, туристично-історичні маршрути місцями національно-визвольних змагань.

Як говорилося на нараді, у межах кожного з вказаних напрямків реалізовуватимуться кілька заходів, що дозволить акумулювати організаційні зусилля й кошти для забезпечення ефективності військово-патріотичного виховання та підготовки молоді  до служби у Збройних силах України.

Участь в нараді взяли провідний спеціаліст відділу освіти Тарас Шуст, головний спеціаліст відділу культури і туризму Леся Хом’як та головний спеціаліст молоді і спорту Михайло Якимчук.

Про національно-патріотичне виховання учнівської молоді йшлося сьогодні в райдержадміністрації
Про національно-патріотичне виховання учнівської молоді йшлося сьогодні в райдержадміністрації
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua