» Інформація » Турбота про історичну та культурну спадщину: у Львівській ОДА школярі презентували Проєкт

Турбота про історичну та культурну спадщину: у Львівській ОДА школярі презентували Проєкт

Автор: admin1 от 6-12-2019, 15:41
 (голосів: 0)

Турбота про історичну та культурну спадщину: у Львівській ОДА школярі презентували ПроєктСьогодні, 6 грудня, відбулася презентація наукового проєкту «Турбота кожного про історичну та культурну спадщину».

Відтак, двадцять львівських школярів, учнів 4-А класу ЗОСШ № 55, представили свої напрацювання культурної та історичної спадщини Львівської області. Окрім того, діти презентували голові Львівської обласної державної адміністрації Маркіяну Мальському особливості історико-культурних регіонів області. Серед них: Бойківщина, Волинь, Галичина, Підгір’я.

«Ми вітаємо ініціативи дітей, які спрямовані на вивчення і дослідження історії та культури нашої області. Такі проєкти сприяють формуванню свідомого майбутнього покоління та громадянського суспільства в Україні загалом, - зазначив Маркіян Мальський.

Презентуючи проєкти, діти розповіли легенди про регіони, національний одяг, побут, звичаї та традиції. Наприкінці зустрічі, школярі разом з Маркіяном Мальським наповнили інтерактивну карту Львівщини, де розмістили герби кожного з районів області. Приємним сюрпризом для дітей стали подарунки від голови – туристична настільна гра «Мандрівка Україною».

Зазначимо, що організатори - управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації.

Турбота про історичну та культурну спадщину: у Львівській ОДА школярі презентували Проєкт

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua