» Інформація » У районі створено Центр професійного розвитку педагогічних працівників

У районі створено Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Автор: admin2 от 11-09-2020, 13:40
 (голосів: 0)

У районі створено Центр професійного розвитку педагогічних працівниківСьогодні, 11 вересня відбулося пленарне засідання чергової сесії районної ради, яке провів голова ради Михайло Сікора. У роботі сесії взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад та заступник голови райдержадміністрації Тарас Матолич.

Відповідно до подання райдержадміністрації сесія прийняла низку важливих рішень у різних сферах життєдіяльності району. Зокрема, виділено додаткові кошти для створення районного матеріального резерву з метою запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій, для надання одноразової матеріальної допомоги сімї померлого учасника АТО, для придбання інсулінів тощо.

Сесія також прийняла рішення про створення комунальної установи Центр професійного розвитку педагогічних працівників (замість ліквідованого методкабінету відділу освіти), про призупинення та реорганізацію окремих закладів освіти (Ортиницька, Монастирецька, Гаїбійницька СЗШ І ст). Розглянуто низку інших важливих питань порядку денного.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua