» Інформація » Максим Козицький привітав працівників медіасфери з професійним святом

Максим Козицький привітав працівників медіасфери з професійним святом

Автор: admin2 от 16-11-2020, 12:37
 (голосів: 0)

Максим Козицький привітав працівників медіасфери з професійним святомСьогодні, 16 листопада своє професійне свято відзначають працівники телебачення, радіо та зв’язку. Привітав працівників телерадіокомпанії «Перший Західний» голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Режисери, диктори, ведучі, оператори, редактори, журналісти та всі інші представники цієї галузі, щиро вітаю вас! Дякую за професіоналізм, креативність та стійкість. Зараз ми перебуваємо не лише у стані війни за наші території з Росією. Ми воюємо також на інформаційному фронті. Дякую усім, хто доносить правду серед потоків дезінформації та фейків. Це щоденна боротьба, в якій ви мужньо тримаєте удар. Особлива подяка всім, хто в роботі керується розумом та совістю. І не йде жодні компроміси. Бажаю Вам позитивних новин, успішних проєктів. Невичерпної енергії, творчих ідей, натхнення, здоров’я, задоволення від роботи!», - зазначив очільник області та вручив працівникам телерадіокомпанії цінні дарунки.

ТРК «Перший Західний» - український регіональний канал, заснований у 2000 році. На початку свого існування мав 4 години етеру на львівському 12 телеканалі. З початку 2013 року команда «Львів-ТБ» отримала ліцензію на 24-годинне мовлення. У серпні 2016 року телекомпанія «Львів-ТБ» здійснила ребрендинг телеканалу на «Перший Західний».

Керівником телерадіокомпанії сьогодні є Ольга Цап.  

«Найбільший ресурс – це ви, працівники телерадіокомпанії. Без вас не було б ані радіо, ані телебачення. Ви - це ті люди, які не бояться дивитися щодня в очі коронавірусу, працюють у вихідні без вихідних. Дякую вам за вашу натхненну працю. Бажаю, щоб ви завжди із задоволенням йшли на свій рідний Перший Західний», - зазначила керівник каналу.

Торік у серпні на базі телекомпанії запрацювало Радіо Перше – це інформаційно-розважальна радіостанція для львів’ян та мешканців області. Працює на хвилі 88,2 FM та інтернет мережі.

«Перший Західний» сьогодні мовить по супутниковому сигналі та у кабельних мережах, а також, на частотах етерного телебачення на Луганщині.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua