» Інформація » «Наше спільне завдання – розвиток Львівщини», – Андрій Годик

«Наше спільне завдання – розвиток Львівщини», – Андрій Годик

Автор: admin2 от 25-05-2021, 14:40
 (голосів: 0)

«Наше спільне завдання – розвиток Львівщини», – Андрій ГодикСьогодні, 25 травня у Львівській ОДА розпочався круглий стіл «Додаткові можливості для розвитку громад». Захід відбувається за сприяння департаменту міжнародної технічної допомоги (МТД) та міжнародного співробітництва відповідно до завдань Регіональної програми з міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2021-2025 роки.

Привітав присутніх перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

«Сьогодні ви розглядатимете інструменти залучення коштів для ваших громад. Це і міжнародно-технічна допомога, ДФРР, секторальна підтримка. Фактично ми говоримо про перспективу 2022 року. Ми розуміємо, що від того, наскільки якісно ми підготуємось до подання проєктів, настільки ефективно ми зможемо залучити кошти на розвиток громад та територій. Окрім навчання, сьогодні також буде діалог та комунікація між представниками влади та громад. І тут важливо спільними зусиллями пропрацювати ті кроки, які надалі робитимемо у напрямку залучення коштів. Ми зі своєї сторони завжди готові до постійної комунікації та практичної реалізації проєктів. Адже у нас спільне завдання – розвиток Львівщини», – зазначив він.

Метою круглого столу є підвищення спроможності громад щодо залучення міжнародної технічної допомоги та коштів бюджетних програм, що діють на конкурсній основі.

Серед тем круглого столу – міжнародна технічна допомога як інструмент соціально-економічного розвитку громад. Тут розглянуть базові умови та інструменти для успішного залучення МТД та ключові аспекти управління проєктом МТД.

Окрім цього, бюджетні програми цільової підтримки, що надаються на конкурсній основі, а також можливості та перспективи для громад Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна».

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua