» Інформація » Місцеві бюджети отримали 16 млн. грн. субвенції на ремонт комунальних доріг області

Місцеві бюджети отримали 16 млн. грн. субвенції на ремонт комунальних доріг області

Автор: admin2 от 29-05-2014, 09:06
 (голосів: 0)

Місцеві бюджети отримали 16 млн. грн. субвенції на ремонт комунальних доріг областіВідповідно до затверджених розпорядженнями голови Львівської ОДА переліків об’єктів доріг комунальної власності, ремонти яких у 2014 році будуть здійснюватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету, департамент фінансів облдержадміністрації, згідно з надходженнями до обласного бюджету субвенції на цю мету, спрямував місцевим бюджетам 16 312,1 тис. грн. Ці кошти становлять 31 відсоток до річних призначень.

За словами директора департаменту фінансів ОДА Олега Демківа, з початку року з державного бюджету безпосередньо бюджетам міст і районів області перераховано кошти субвенції в сумі 30 646,7 тис. гривень.

«Слід відмітити, що в Державному бюджеті України на 2014 рік для обласного бюджету Львівської області передбачена субвенція на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах в сумі 52 585,3 тис. грн. та  безпосередньо для бюджетів міст (міст обласного значення) та районів – 110 280,6 тис. грн.», – зазначив О.Демків.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua